Buitenschilderwerken

HSM Buitenschilderwerk

Schilderen van gevels

Elke gevel vraagt om een maatwerkoplossing.
Alvorens te schilderen beginnen we daarom altijd met een grondige analyse van de ondergrond. Er wordt gekeken naar gebruikte bouwmaterialen, historiek van verflagen, vochtigheid, gebreken, enzovoort. Waar nodig worden de gebreken hersteld of bijgewerkt met mortels of buitenplamuren.
Het schilderen gebeurt met een elastisch en duurzaam gevelverfsysteem dat voor een hoogwaardige en esthetische bescherming zorgt. Na het voltooien van de schilderwerken zijn uw buitenmuren niet alleen onberispelijk mooi, maar ook voor lange tijd beschermd tegen alle weersomstandigheden. Te verkrijgen in mat of zijdeglans uitzicht.

Schilderen van ramen, deuren, garagepoorten, omheiningen, tuinhuizen of ander buitenschilderwerk

Als voorbereiding op het schilderwerk worden alle vlakken ontvet, geschuurd en stofvrij gemaakt.
Eventuele openstaande kieren worden gedicht of opgespoten. Daarna worden ramen, deuren en ander schrijnwerk behandeld met een kleurbare water- of solventgedragen lakverf. Hierbij kan u kiezen tussen volgende uitvoeringen : mat, zijdeglans of hoogglans.

Voor onbehandeld schrijnwerk kan ook gekozen worden voor olie, beits of vernis in meerdere tinten.

Kaleien

Kaleien is een techniek waarbij buitengevels authentiek afgewerkt worden. Dit mineraal product is mat van uitzicht, zeer weerbestendig, milieuvriendelijk, hoog renoverend en duurzaam. Kalei wordt aangebracht met een blokborstel. Deze borsteltechniek bepaalt samen met de structuur van het metselwerk het eindresultaat.


Wij komen graag tot bij u. Maak een afspraak >>>