Harde wand- en vloerbekleding

HSM - Harde wand- en vloerbekleding

Harde vloerbekleding


Parket

De natuurlijke uitstraling van hout brengt warmte en gezelligheid in huis. Hier kan gebruik gemaakt worden van 4 soorten parket : Massief parket - Halfmassief of meerlaags parket - Samengesteld parket - Parket op maat. We kennen volgende houtsoorten : eik, bamboe, notelaar, wengé, zebrano, jatoba, teak, merbau, esdoorn of grenen.

Laminaat

Voor een budgetvriendelijke prijs krijgt u de warmte van een houten vloer die zeer krasbestendig en onderhoudsvriendelijk is. We bieden zelfs laminaat aan voor de badkamer die 100% watervast is. U kiest uit een waaier van parket- en tegelmotieven in verschillende kleuren.

Kurk

Kurk is een natuurproduct met uitstekende isolerende eigenschappen. Bovendien is kurk veerkrachtig, antistatisch en zeer goed bestand tegen vocht. Kurkvloeren bestaan er in vele structuren en kleuren.

Click Vinyl

Click vinyl is duurzaam, uiterst slijtvast, geluidsisolerend en zeer onderhoudsvriendelijk. Verrassende en stijlvolle prints in parket- of tegeldecor.

LVT (Luxury Vinyl Tiles)

PVC-vloeren ook gekend als PVC-stroken of LVT-vloeren zijn populairder dan ooit. Deze worden veelal gebruikt in veel belopen ruimtes en renovatieprojecten. Bijzonder sterk en uiterst slijtvast product, 100% waterbestendig en zeer onderhoudsvriendelijk. Kies uit realistische houtprinten en tegelmotieven, zeer eigentijdse prints.


Harde wandbekleding


Steenstrips

Voorzie uw woning van een landelijk en rustiek karakter door het aanbrengen van mechanisch gezaagde steenstrips. Deze steenstrips zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en maten en kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Sidings (eternit vezelcementstroken en platen)

Worden gebruikt voor het bekleden van geveldelen en dakranden. Ze zijn verkrijgbaar in stroken en platen, met keuze uit 22 verschillende kleuren. Ze zijn zeer brandveilig, geluidsisolerend, uitermate bestand tegen temperatuurschommelingen en waterbestendig.

Wij komen graag tot bij u. Maak een afspraak >>>