Soepele wand- en vloerbekleding

HSM - Soepele wand- en vloerbekleding

Soepele wandbekleding


Papierbehang

Een veel gebruikte behangsoort waarbij we een volledig assortiment bieden aan normaal behang, kinderbehang en fotobehang.

Vliesbehang

Uitzonderlijk mooie prints op een kwalitatief sterk vlies. Hedendaags, vaak trendy, soms verrassend, diverse stijlen en motieven. Het volledig kleurenpalet is aanwezig zodat we voor elke ruimte van uw pand tal van oplossingen kunnen bieden.

Overschilderbaar vliesbehang

Moet het iets sterker zijn of zoekt u schokwerend vliesbehang?
Hier kunnen we u voorzien van uitgelezen en hedendaagse structuren die overschilderd kunnen worden. Perfect te gebruiken en aan te bevelen in gangen, trappen of hallen en andere ruimtes waar veel passage is.

Glasvezelbehang

Wordt vaak gebruikt om beschadigde muren of plafonds te versterken en wordt geleverd in neutraal wit. Waarna we deze overschilderen met acrylaatverf in een kleur naar keuze of zelfs kunnen behangen. Glasvezelbehang is verkrijgbaar in verschillende structuren en patronen van klassiek tot modern.


Soepele vloerbekleding


Tapijt

Vasttapijt op rollen of tegels in synthetische en natuurlijke vezels voor huishoudelijk of commercieel gebruik. Onze collectie biedt een waaier aan mogelijkheden die antwoord biedt op al uw vragen.

Vynil - Novilon

Een mooi vinyl vloerbekleding, antistatisch, slijtvast en makkelijk in onderhoud. Heeft een geluiddempende kwaliteit en een zeer sterke toplaag. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren zoals houtpatronen, betonlooks en tegelmotieven.

Linoleum - Marmoleum

Een hedendaags linoleum wat praktisch, duurzaam en hygiënisch is. Dit sterk decoratief product is verkrijgbaar in vele kleuren en variaties.

Coco-matten op PVC-drager

Zeer slijtvast en maximaal vuilopnemend. Leverbaar in naturel of zwart. Bij uitstek geschikt voor inkomhallen en andere ruimtes waar veel passage is.

Wij komen graag tot bij u. Maak een afspraak >>>