Dirk Peeters: 0475 473 390 
Ken Peeters: 0496 840 320

Gyprocwerken Stabroek 

Bent u op zoek naar iemand om uw Gyproc-werken uit te voeren in Stabroek of elders in Antwerpen? HSM Creations uit Stabroek voert al uw Gyproc-werken uit en plaatst Gyproc-wanden en -plafonds. Het is mogelijk om met kleine ingrepen, zoals een extra wand of een verlaagd plafond, immense veranderingen in uw woning of pand te creëren die een grote meerwaarde brengen. Gyproc is hiervoor een zeer geliefd materiaal.. 

Enkele toepassingen met Gyproc-werken in Stabroek

Wij voeren al jouw Gyproc-werken uit in Stabroek en elders in Antwerpen. Gyproc-platen worden vervaardigd uit gips. Ze worden gebruikt voor de binnenafwerking van een gebouw. Doordat Gyproc eenvoudig is in gebruik, vele mogelijkheden biedt en een relatief licht materiaal is, is het een vaak gekozen product voor renovatiewerken. Er zijn verschillende toepassingen voor deze platen: 

  • Valse wanden/scheidingswanden. De Gyproc-platen worden gebruikt om bijvoorbeeld een grote kamer in kleinere ruimtes te onderverdelen. 
  • Voorzetwanden. Er worden Gyproc-wanden geplaatst voor een bestaande muur voor een hogere afwerkingsgraad. Een andere mogelijkheid om bijvoorbeeld beschadigde bestaande muren te vernieuwen zijn pleisterwerken. 
  • Verlaagd plafond.Gyproc-werken worden uitgevoerd om een vals plafond te creëren waar leidingen, verlichting, ventilatiekanalen, luidsprekers en meer in weggewerkt worden in uw woning of pand in Stabroek. Ook bij zolderrenovaties worden gipsplaten vaak gebruikt voor de afwerking van het plafond.. 


Werkwijze gyproc plaatsen

Ongeacht welke Gyproc-werken u uitgevoerd wilt hebben in Stabroek of elders in Antwerpen, het plaatsen van gipsplaten gebeurt steeds in dezelfde volgorde. Nood aan valse wanden of plafonds? Wij sommen een stappenplan van onze werkwijze voor u op:  

  1. Afspraak en offerte. In eerste instantie komen we bij u langs om uw plannen te bespreken. Nadien maken we een gratis en vrijblijvende offerte. 
  2. Planning: Zodra wij uw akkoord hebben, plannen we de Gyproc-werken in voor uw renovatiewerken in Stabroek, Antwerpen. 
  3. Draagconstructie: We maken een draagconstructie waar we de gipsplaten op bevestigen.  
  4. Isolatie (optioneel): Indien dit nodig is, voorzien we isolatiemateriaal in de wand of plafond. 
  5. Platen bevestigen: De Gyproc-platen worden bevestigd en de naden afgewerkt met een vulmiddel. We voorzien ook gaten voor inbouwspots, stopcontacten, enzovoort. 
  6. Schilderen (optioneel) :Voor een perfect eindresultaat kunnen we de platen meteen schilderen. Wij zijn er voor al uw schilderenwerken

Gyprocwerken en meer

Gyproc-werken maken meestal deel uit van een groter geheel en zijn de ideale toepassing voor uw renovatiewerken in Stabroek of elders in de provincie Antwerpen. Indien gewenst, kunnen wij ook isolatie voorzien en de afgewerkte gipsplaten meteen schilderen. Zo heeft u direct een compleet afgewerkte wand of plafond dankzij uw ervaren vakman. 

Vraag uw prijs aan voor het plaatsen van Gyproc

De kostprijs voor Gyproc-werken hangt af van verschillende factoren. Wanneer er bijvoorbeeld isolatie nodig is of extra versteviging voor wandmeubel.? Daarnaast speelt de oppervlakte een rol. Vraag een Gyproc-werken offerte aan voor een op maat gemaakte prijs voor uw woning in Stabroek. Heeft u bijkomende vragen? Bel dan naar 0496 84 03 20 Ken of 0475 47 33 90 Dirk  of stuur een e-mail naar info@hsm-creations.be