Dirk Peeters: 0475 473 390 
Ken Peeters: 0496 840 320

Voor uw renovatiewerken vanuit Stabroek doorheen heel Antwerpen

Heeft u nood aan renovatiewerken in Stabroek of elders in de provincie Antwerpen? Wij zijn er voor u. Wij bieden een ruim aanbod aan diensten om uw renovatieproject tot een geslaagd geheel te brengen. Of u nood heeft aan een badkamerrenovatie, Gyproc-werken, schilderwerken of andere renovaties om uw huis in Stabroek te renoveren? Wij verwezenlijken uw dromen.


Wij maken vrijblijvende offertes en bieden graag kwaliteit en flexibiliteit!

 • Renovatiewerken

  Renovatiewerken

  Is uw woning of winkel aan een opknapbeurt toe? Of heeft u een huis gekocht in Stabroek dat wel zijn beste tijd heeft gehad, maar heel wat mogelijkheden biedt wanneer u het gaat renoveren? Wij voeren uw renovaties uit vanuit Stabroek over de hele provincie Antwerpen.

  Lees meer
 • Tegelwerken

  Tegelwerken

  Tegels zorgen voor een strak en modern design. Ze zijn mooi, sterk en gemakkelijk in onderhoud. Ideaal dus voor al uw renovatiewerken in Stabroek en omgeving. Ook bij een renovatie van uw badkamer opteren we voor tegelwerken. Wij, in Stabroek, weten dat bij het renoveren van een huis bijna altijd vraag is naar tegels en geven hierin een ruime keuze, zodat al uw renovaties tot een mooi resultaat gebracht kunnen worden.

  Lees meer
 • Gyprocwerken

  Gyprocwerken

  Bouwen of renoveren geeft u een unieke kans om van uw huis een thuis te maken in Stabroek. De eenvoudigste manier om dat te doen? Met Gyproc-werken, uitgevoerd door een vakman met heel wat ervaring in het vak. Zo worden al uw renovaties een succes met ons bedrijf uit Stabroek.

  Lees meer

Uw pand weer als nieuw

Heeft u een woning of pand in Stabroek dat met de nodige renovatiewerken tot een prachtig huis of een sublieme winkel omgevormd kan worden en voelt u de zin om te renoveren? Twijfel dan niet om ons in te zetten voor al uw renovaties in Stabroek en omstreken, want met onze kennis is het renoveren van uw huis een zorgeloos proces. 

Gedeeltelijke of volledige renovatie

Voor een gedeeltelijke of volledige opknapbeurt of renovaties aan uw pand moet u bij ons, uit Stabroek, zijn. Onze ervaren vaklui maken uw eigendom weer als nieuw. HSM Creations uit Stabroek staat klaar voor totale renovaties van uw woning of winkel. Bij renovatiewerken behoren volgende diensten tot de mogelijkheden: gevelrenovatie,  schilderwerken, dakwerken, werken aan de ruwbouw, schrijnwerk, pleisterwerken, elektriciteit en sanitair, vloerwerken, enzovoort om uw huis of pand in Stabroek tot in de puntjes te kunnen renoveren.

Kies voor een zorgeloze totaalrenovatie

Een totaalrenovatie is een ingrijpend proces. HSM Creations zorgt ervoor dat het voor u een zorgeloos proces is. Een perfecte afwerking met de beste materialen maken van al uw renovaties in Stabroek, Antwerpen, een succesverhaal. Dien alvast een offerteaanvraag in.