Dirk Peeters: 0475 473 390 
Ken Peeters: 0496 840 320

De impact van schilderwerken in Stabroek

Al uw schilderwerken worden uitgevoerd door HSM Creations, een bedrijf gelegen in Stabroek. Renovatiewerken tot een mooi resultaat brengen zit hem in de detaillering. Schilderwerken dragen hier sterk aan bij, doordat er met de kleinste kleurverandering een groot visueel effect kan plaatsvinden in uw woning in Stabroek.


 • Binnenschilderwerken

  Binnenschilderwerken

  Wij, uit Stabroek, staan u bij in al uw schilderwerken die zich binnen in uw woning of pand bevinden. Hieronder valt het schilderen van muren en plafonds, ramen en deuren, betonvloeren, muurschilderingen, en meer. Ook het schilderen van de gipsplaten om uw Gyproc-werken tot de laatste puntjes af te werken valt hieronder.

  Lees meer
 • Buitenschilderwerken

  Buitenschilderwerken

  Onder de buitencategorie van schilderwerken zien we het schilderen van ramen, deuren, garagepoorten, omheiningen, tuinhuizen of ander buitenschilderwerk die wij voor u uitvoeren vanuit Stabroek, over heel Antwerpen. Zo wordt niet enkel het interieur tot een pareltje omgetoverd, maar zal ook uw exterieur één afgewerkt geheel worden.

  Lees meer
 • Behangwerken

  Behangwerken

  Naast schilderwerken zijn ook behangwerken een mogelijkheid voor uw project in Stabroek. We hebben diverse mogelijkheden zoals papierbehang, vliesbehang, overschilderbaar behang of glasvezelbehang. Behangwerken worden vaak gebruikt om oneffenheden in oudere muren te verbergen. Bent u geen voorstander van behang, dan is er ook de mogelijkheid om pleisterwerken uit te voeren om uw muren terug volledig egaal te krijgen. Weet dat wij ook instaan voor al uw tegelwerken.

  Lees meer

Voorbereiding voor een perfect resultaat

De voorbereiding die we treffen voor uw verfproject in Stabroek is minstens even belangrijk als het schilderwerk zelf. Een goed resultaat is enkel mogelijk wanneer de ondergrond vakkundig wordt voorbereid. Daarom ontvetten we ondergronden, verwijderen we loszittende delen, voorzien we poederige ondergronden van een fixatielaag, werken we kieren, scheuren en barsten bij en meer. Kortom, wij uit Stabroek doen er alles aan om uw schilderwerken tot een goed einde te brengen.

Kleuradvies

U wilt uw interieur een nieuwe look geven? Wij zijn op de hoogte van alle kleurentrends en schildertechnieken. Misschien wilt u eerder een tijdloos interieur? We adviseren u, zodat u de beste keuze maakt voor een prachtig en evenwichtig resultaat, waardoor u zich helemaal thuis voelt.? 

We adviseren u, zodat u de beste keuze maakt. Voor een prachtig en evenwichtig resultaat, waardoor u zich helemaal thuis voelt.


Leg een afspraak vast

Bent u er alvast van overtuigd dat u schilderwerken nodig heeft om uw renovatieproject in Stabroek of omstreken tot een hoger niveau te brengen? Dat horen wij graag! Wij komen bovendien met plezier tot bij u om al uw ideeën te bespreken. Contacteer ons via onze contactpagina of neem telefonisch contact op met 0496 84 03 20 Ken of 0475 47 33 90 Dirk  of stuur een e-mail naar info@hsm-creations.be