Dirk Peeters: 0475 473 390 
Ken Peeters: 0496 840 320

Tegelwerken uitvoeren of terras en oprit laten aanleggen in Stabroek

U kan uw terras door ons laten aanleggen in Stabroek of elders in de provincie Antwerpen. We beschikken over de ervaring van het plaatsen van terrastegels, klinkers, boordstenen en kasseien. Zo is er steeds een stijl van terras die bij uw woning in Stabroek past die u door ons kan laten aanleggen.

Jouw terras laten aanleggen met terrastegels in Stabroek

Wanneer u graag een strak en modern terras wilt, dan kan u terrastegels laten aanleggen, zo krijgt u een aansluitend design bij de rest van uw woning in Stabroek of omstreken. Terrastegels zijn mooi, sterk en gemakkelijk in onderhoud. Er is keuze uit keramische terrastegels, beton of natuursteen.
Ontdek dat wij instaan voor al uw tegelwerken. Dit niet enkel bij buitenprojecten, maar ook binnen in uw woning. Bijvoorbeeld wanneer u renovatiewerken laat uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een renovatie van de badkamer. 

Klinkers

U kan ook de klinkers voor uw terras door HSM Creations uit Stabroek laten aanleggen. Onze klinkers zijn beschikbaar in allerlei verschillende soorten en vormen : :
  • Kleiklinkers : Deze blijven 100% kleurvast en hebben een natuurlijk uitzicht.
  • Betonklinkers : Deze klinkers zijn erg stevig waardoor ze uiterst geschikt zijn voor opritten.
  • Waterdoorlatende klinkers : Deze zijn geschikt voor parkings of stallingen zodat de grond niet drassig wordt door regen en het overtollige water weg kan sijpelen.
  • Getrommelde klinkers : Deze klinkers hebben een ruwer en natuurlijker uitzicht.
  • Straatklinkers : Deze klinkers zijn sterk aan te bevelen voor opritten met intensief gebruik.
HU kan uw oprit of terras in Stabroek of omgeving in verschillende legpatronen laten aanleggen om het een ander uiterlijk te geven. 

Boordstenen

Bij het aanleggen van uw terras of oprit laten wij bij HSM Creations uit Stabroek de boordstenen nooit achterwege. Deze zorgen er namelijk voor dat de klinkers niet wegzakken en netjes op hun plaats blijven liggen. Zo kan u er zeker van zijn dat u voor lange tijd geniet van het resultaat.

Kasseien

Doordat kasseien een onregelmatige vorm hebben en het oppervlak wat minder vlak is, is iedere kassei uniek en geeft dit een rustiek en authentiek uitzicht. Dit is zeer passend bij een meer landelijke stijl van woning. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleurtinten en vormen om uw droomoprit te kunnen verwezenlijken.

Maak een afspraak om uw terras te laten aanleggen

HSM Creations uit Stabroek is hét bedrijf voor de afwerking aan uw huis, zoals het laten aanleggen van uw terras. Ook tegelwerken, schilderwerken, Gyproc-werken en al uw totaalrenovaties kan u door ons laten uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan een zolderrenovatie. Om dat perfecte totaalplaatje klaar te krijgen is het laten aanleggen van een terras essentieel om uw woning in Stabroek of omgeving zowel aan de binnen- als de buitenkant tot één afgewerkt geheel te krijgen. Wij komen graag tot bij u om al uw ideeën te bespreken. Maak een afspraak of contacteer 0496 84 03 20 Ken of 0475 47 33 90 Dirk  of stuur een e-mail naar info@hsm-creations.be