Dirk Peeters: 0475 473 390 
Ken Peeters: 0496 840 320

Vloerbekleding stabroek

Zoekt u nog een goede vloerder? Dan mag u uw zoektocht staken. HSM Creations uit Stabroek plaatst alle soorten vloerbekleding, van tegels tot laminaat en vinyl. 

Soorten vloerbekleding

Een van onze belangrijkste troeven is onze vakkennis van verschillende materialen. Wij hebben ervaring met: 

  • Vloertegels: traditionele keramische tegels of natuursteen. Meer info > 
  • Laminaat: een krasbestendige, onderhoudsvriendelijke vloer die eruitziet als hout. Verkrijgbaar in vele kleuren en patronen. 
  • Click vinyl: een slijtvaste en geluidsisolerende vloerbekleding die bestaat in verschillende prints. 
  • LVT-vloeren: kunststof vloerdelen die ideaal zijn voor drukbelopen ruimtes. • Tapijt: vast tapijt geeft elke kamer een gezellige uitstraling en is lekker warm aan de voeten. 
  • Vinyl/Novilon: vloerbekleding die slijtvast, onderhoudsvriendelijk en antistatisch is. Kies uit diverse kleuren en structuren.  

Kortom: voor alle soorten vloerwerken kunt u bij ons terecht. 

Vloer leggen volgens de regels van de kunst

Een vloer leggen is moeilijker dan het lijkt. Alles moet mooi op elkaar aansluiten en waterpas liggen voor een stijlvolle afwerking. Gelukkig hebben onze vloerders alle vakkennis in huis om elk project tot een goed einde te brengen. Ze zorgen voor een totaaloplossing: uitbreken oude vloer, egaliseren van de ondergrond, nieuwe vloeren leggen en plaatsen van plinten.  

Nieuwe vloerbekleding nodig?

Vraag nu een offerte. Onze vloerders komen bij u langs om uw plannen te bespreken. Nadien ontvangt u gratis een prijs op maat voor alle werken. Goed om te weten: onze vloerbekleding offertes zijn steeds vrijblijvend. U heeft dus geen verdere verplichtingen.