Dirk Peeters: 0475 473 390 
Ken Peeters: 0496 840 320

Zandstralen

Wist u al dat wij ook zandstraalwerken uitvoeren? Door te zandstralen krijgen al uw houten meubels, trappen en binnendeuren een nieuw elan. 

Een nieuwe look

Zien uw houten trappen, deuren of meubels er verouderd uit? Wilt u ze een nieuwe uitstraling geven? Dan is zandstralen de oplossing. Door middel van een gritstraal wordt het hout opgefrist en komt de natuurlijke kleur weer naar boven. Het is een budgetvriendelijke manier om uw schrijnwerk weer te laten schitteren als voorheen.

Onze zandstraalwerken

Met onze stralingswerken nemen we verschillende oppervlakken onder handen, bijvoorbeeld: 

  • Zandstralen trap 
  • Zandstralen meubels 
  • Zandstralen binnendeuren 

Uiteraard kunnen we ook andere elementen zandstralen, zoals houten balken, keukenkastjes, kozijnen, enz. Contacteer ons voor meer informatie over de mogelijkheden. 

Zandstralen inclusief afwerking

Met een zandstraalbehandeling is slechts de helft van het werk klaar. Indien gewenst, behandelen we het hout nadien met een beits of vernis. Heeft u liever een kleurtje? Dan schilderen we alles in een kleur naar keuze. 

Meer info? Gratis offerte?

Heeft u graag meer info of een zandstraal offerte? Contacteer HSM Creations in Stabroek. Onze renovatiespecialisten geven u graag meer uitleg over onze werkwijze en prijzen.