Bezettingswerken in Antwerpen

✔Vrijblijvende offertes

✔Huisbezoeken

✔Bereikbaar tot 19:00 van Ma t/m ZA

Door HSM Creations in te schakelen voor uw bezettingswerken in Antwerpen en Stabroek, krijgt u een perfecte en strakke afwerking. We doen deze werken zowel voor particulieren als bedrijven, dus wij hebben ervaring met het aanpakken van woningen en bedrijfsgebouwen. U kunt zowel op ons rekenen voor bezettingswerken van muren, als voor plafonds.

Uw bezettingswerken laten uitvoeren door een ervaren stuker?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Waarom kiezen voor bezettingswerken?

We raden u graag aan om bezettingswerken door een ervaren stukadoor te laten uitvoeren. Dit is namelijk een job die met veel precisie uitgevoerd dient te worden, en daar kunnen onze vakmensen voor zorgen. Wij voeren onze bezettingswerken of pleisterwerken steeds uit met een perfecte afwerking. Deze werken dienen in principe voor het creëren van een egale en gladde ondergrond, zodat er nadien schilderwerken kunnen gebeuren. Er zijn een aantal verschillende materialen die we kunnen gebruiken voor onze bezettingswerken. Zelf kiezen we graag voor Gyproc-platen. Gyprocwerken zijn namelijk enorm handig bij een renovatieproject aangezien de platen gemakkelijk te plaatsen zijn.

Kies voor kwaliteit

Bezetting is een belangrijk onderdeel voor een mooie afwerking bij een nieuwbouwproject of een renovatie. Schakel daarom onze hulp in om deze werken voor u tot een goed einde te brengen. U kunt eenvoudig een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door ons contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@hsm-creations.be.