Schilderwerken Stabroek

Schilderwerken Stabroek

Schilderwerken in Stabroek, snel en vakkundig

Heeft u nood aan schilderwerken in uw woning of bedrijfspand in Stabroek of elders in Antwerpen? Wilt u een gebouw graag in een nieuw jasje steken? Laat dan uw interieur én exterieur schilderen door HSM Creations uit Stabroek. Wij begeleiden u van de eerste stap tot de laatste afwerkingsdetails in al uw schilderwerken.

Schilderwerken beginnen met een goede voorbereiding

Voor we beginnen met de schilderwerken, bereiden wij de ondergrond en de rest van het gebouw grondig voor als stukadoor. Zo werken we scheuren en oneffenheden weg met plamuursel en bezettingswerken. Bruine kringen en poederige ondergronden geven we een isolatie- of fixatielaag. Eventuele kieren gaan we tot slot erg precies dichten, zodat er geen tocht of vocht meer binnenkomt. Ook bij Gyprocwerken kunnen we nadien schilderen, zodat de werken mooi afgewerkt worden.

Binnen en buiten

We kunnen verschillende oppervlakken verven, beitsen of vernissen. Voor schilderwerken binnen zijn dit:

Schilderwerken aan de buitenkant van een gebouw gaan uiteraard anders in zijn werk. In dat geval kunnen we volgende zaken onder handen nemen:

Als extra service kunnen we bovendien unieke muurschilderingen creëren. We geven u ook graag advies over de juiste kleurencombinaties voor uw schilderwerken.

Uw interieur laten bepleisteren of met Gyproc laten afwerken?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Leg een afspraak vast

Bent u er alvast van overtuigd dat u schilderwerken nodig heeft om uw renovatieproject tot een hoger niveau te brengen? Dat horen wij graag! Wij komen bovendien met plezier bij u langs om al uw ideeën te bespreken. Contacteer ons via onze contactpagina of neem telefonisch contact op met Ken 0496 840 320 of Dirk 0475 473 390.