Pleisterwerken in Stabroek

✔Vrijblijvende offertes

✔Huisbezoeken

✔Bereikbaar tot 19:00 van Ma t/m ZA

Dankzij de pleisterwerken die wij uitvoeren krijgt u volledige egale muren en wanden in uw woning of bedrijfspand in Stabroek en regio Antwerpen. Zowel voor uw nieuwbouwproject als bij renovaties voeren wij de bezettingswerken uit om uw muren en wanden tot een glad geheel te krijgen. Dankzij onze jarenlange ervaring en gekwalificeerde vakmensen kunt u erop vertrouwen dat we steeds met veel precisie werken voor een kwalitatieve afwerkingsgraad.

Uw bezettingswerken laten uitvoeren door een ervaren stuker?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Wij voeren al uw pleisterwerken uit

Wanneer u een nieuwe woning heeft gebouwd of bezig bent met renovatiewerken is de kans groot dat er pleisterwerken nodig zijn. Deze werken worden uitgevoerd door een stukadoor om de oneffenheden in bestaande muren weg te krijgen en een gladde ondergrond te creëren. In extreme gevallen kan er gebruik gemaakt worden van Gyproc-wanden en voeren wij ook deze Gyprocwerken voor u uit. In de meeste situaties volstaan pleisterwerken echter om weer effen muren en plafonds te verkrijgen in uw woning of pand. Hierna heeft u meteen een egale ondergrond om al uw schilderwerken uit te voeren. Ook de tegelwerken om uw vloer te leggen kunnen nu van start gaan.

Schakel ons in voor uw pleisterwerken

Optimaliseer uw wanden en plafonds met pleisterwerken om een gladde, afgewerkte ondergrond te verkrijgen. Bent u bezig met een totaalrenovatie en wilt u graag uw onafgewerkte zolder transformeren tot een functionele ruimte? Weet dan dat wij ook uw zolderrenovaties voor u uitvoeren. Bekijk onze realisaties en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Stuur een e-mail naar info@hsm-creations.be voor overige vragen of vul het contactformulier in om een afspraak te maken en uw ideeën te bespreken.