Gyproc- en pleisterwerken

Gyproc- en pleisterwerken

Gyprocwerken Stabroek

HSM Creations verzorgt al uw Gyprocwerken in de omgeving van Stabroek en Antwerpen. Of het nu gaat over een vals plafond optrekken of een wand bezetten, we gaan telkens doordacht te werk om uw oppervlakken perfect egaal te krijgen. Zelfs met zulke kleine ingrepen is het mogelijk om immense verandering in uw woning of pand te creëren die een grote meerwaarde brengen. Gyproc en pleister zijn hiervoor zeer geliefde materialen.

Een nat of droog systeem

Gyproc-platen worden vervaardigd uit gips. We gebruiken ze vaak voor de binnenafwerking van een gebouw. Naast natte bepleistering bestaat er ook een droge variant. Die is enorm handig bij renovatieopdrachten waarbij er geen tijd is om te wachten tot de bepleistering droog is. In dat geval spreken we ook wel van een droogbouwsysteem met gipsplaten. Achteraf resten er ons nog enkel de schilderwerken of het behangen van de muren. Gyprocwerken maken meestal deel uit van een groter geheel en zijn de ideale toepassing voor uw renovatiewerken.

Kies voor het totaalplaatje

Doordat Gyproc eenvoudig is in gebruik, vele mogelijkheden biedt en een relatief licht materiaal is, is het een vaak gekozen product voor renovaties. Indien gewenst, kunnen wij ook isolatie voorzien en de afgewerkte gipsplaten meteen schilderen. Zo heeft u direct een compleet afgewerkte wand of plafond dankzij uw ervaren stukadoor. Geef ons zeker een seintje wanneer u onze hulp kunt gebruiken bij Gyprocwerken, door contact met ons op te nemen.

Gyprocwerken in vele toepassingen

We geven u graag een overzicht van ons dienstenaanbod en de vele gyprocwerken die wij voor u kunnen uitvoeren: