Dirk Peeters: 0475 473 390 
Ken Peeters: 0496 840 320

Tegelwerken in Stabroek

Bent u op zoek naar iemand die uw tegelwerken in Stabroek kan uitvoeren? Voor alle soorten tegelwerken bent u bij HSM Creations, uit Stabroek, op de juiste plek. Gaande van badkamertegels tot een trendy spatwand in tegels achter het kookvuur of vloertegels in bijvoorbeeld keramiek.

Vloer- en wandtegels in uw tegelwerken in Stabroek

Onze vloerders uit Stabroek nemen alle tegelwerken op zich. Ze zijn in staat om vloertegels, wandtegels en plinten te plaatsen. Daarna wordt alles netjes opgevoegd in een kleur die het best bij de tegels aansluit. Bent u bijvoorbeeld met een renovatie van de badkamer bezig, dan zijn tegels een veel gekozen materiaal. Doordat tegels een hoog gebruiksgemak hebben en bovendien ook een sterke uitstraling hebben, zijn tegelwerken in ongeveer alle renovatiewerken in Stabroek, in provincie Antwerpen een belangrijk gegeven. 

Inkoop tegels

We plaatsen met plezier de tegels die u zelf heeft ingekocht. Maar u kunt de aankoop ook overlaten aan ons. Via onze leveranciers hebben we in Stabroek toegang tot verschillende tegelsoorten om alle mogelijke tegelwerken uit te voeren: 

  • Keramische tegels of natuursteen 
  • Verschillende formaten (van klein tot XXL) 
  • Diverse vormen (vierkant, rechthoekig, honingraat en meer) 
  • In alle mogelijke kleuren 

Wilt u met uw tegelwerken in Stabroek uitpakken met een opvallend ontwerp? Probeer dan eens een patroontegel, mozaïek of zelliges. U kan door ons ook uw terras laten aanleggen met terrastegels.  

Nieuwbouw en renovatie

Wij van HSM Creations in Stabroek sluiten voor onze tegelwerken niets uit. Bij ons kan u terecht voor tegelwerken in een nieuwbouw alsook bij renovaties. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. Dit geldt hetzelfde voor onze schilderwerken. Ook wat pleisterwerken betreft kan u steeds bij ons terecht. 

Vraag uw offerte voor tegelwerken

Bent u op zoek naar een tegelzetter voor uw tegelwerken in de regio van Stabroek, in provincie Antwerpen? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij leveren professionele tegelwerken met veel oog voor detail. Maak een afspraak om uw plannen te bespreken en krijg een gratis offerte. Heeft u nog bijkomende vragen? Neem dan telefonisch contact op met 0496 84 03 20 Ken of 0475 47 33 90 Dirk of stuur een e-mail naar info@hsm-creations.be.