Vloerrenovatie in Antwerpen

✔Vrijblijvende offertes

✔Huisbezoeken

✔Bereikbaar tot 19:00 van Ma t/m ZA

Wanneer uw vloer versleten is of veel krassen heeft is een vloerrenovatie via HSM Creations in regio Antwerpen en Stabroek dé oplossing. Na een renovatie ziet uw vloer er opnieuw als nieuw uit, zonder gebruikssporen. Een vloerrenovatie hoeft bovendien niet zo ingrijpend te zijn als u misschien denkt. We vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden.

Uw bezettingswerken laten uitvoeren door een ervaren stuker?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

De verschillende opties bij een vloerrenovatie

U kunt op ons rekenen voor tegelwerken, waarbij we de oude tegels verwijderen en nieuwe tegels leggen. In dat geval gaat het over een totale vloerrenovatie met het uitbreken van de vloeren door een stukadoor. Bij een vloerrenovatie is het echter vaak niet nodig om uw vloer uit te breken. In veel gevallen is het zelfs mogelijk om enkel de toplaag van de vloer te bewerken. Zo kunnen we houten vloeren bijvoorbeeld afschuren om eventuele krassen te verwijderen zodat uw vloer opnieuw een egale bovenlaag heeft. Ook kunt u de oude vloer bedekken met een nieuwe. In dat geval is het vooral belangrijk om er voor te zorgen dat de nieuwe vloer dun genoeg is. Tot slot is het ook mogelijk op de oude vloer te behouden en te renoveren. Bij natuursteen is dat bijvoorbeeld een optie, wanneer deze vloer vlekken of krassen vertoont, of er dof begint uit te zien.

Vraag ons om een prijsschatting

De prijs van een vloerrenovatie hangt af van het type renovatie waarvoor u kiest, maar ook van het soort vloer dat u wilt laten renoveren. Een vaste prijs kunnen we u dus niet geven, maar u kunt wel een vrijblijvende offerte aanvragen zodat we u een schatting van de kosten kunnen bezorgen. Neem hiervoor contact met ons op via het nummer van Ken 0496 840 320 of Dirk 0475 473 390.