Tegelwerken in Stabroek

✔Vrijblijvende offertes

✔Huisbezoeken

✔Bereikbaar tot 19:00 van Ma t/m ZA

Bent u op zoek naar iemand die uw tegelwerken in Stabroek kan uitvoeren? Voor alle soorten tegelwerken bent u bij HSM Creations op de juiste plek. Gaande van badkamertegels tot een trendy spatwand met tegels achter uw kookvuur, of vloertegels in bijvoorbeeld keramiek. U kunt steeds op onze ervaren vakmensen rekenen voor al uw projecten.

Uw bezettingswerken laten uitvoeren door een ervaren stuker?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Vloer- en wandtegels in uw tegelwerken

Onze stukadoors nemen alle tegelwerken op zich. Ze zijn in staat om vloertegels, wandtegels en plinten te plaatsen. Daarna wordt alles netjes gevoegd in een kleur die het best bij de tegels aansluit. Bent u bijvoorbeeld met een renovatie van de badkamer bezig, dan zijn tegels een veel gekozen materiaal. Doordat tegels een hoog gebruiksgemak hebben en bovendien een sterke uitstraling hebben, zijn tegelwerken bij ongeveer alle renovatiewerken een belangrijk gegeven.

 

Inkoop tegels

We plaatsen met plezier de tegels die u zelf heeft ingekocht. U kunt de aankoop hiervan ook aan ons overlaten. Via onze leveranciers hebben we toegang tot verschillende tegelsoorten:

  • Keramische tegels of natuursteen
  • Verschillende formaten (van klein tot XXL)
  • Diverse vormen (vierkant, rechthoekig, honingraat en meer)
  • In alle mogelijke kleuren

Wilt u uitpakken met een opvallend ontwerp met uw tegelwerken? Probeer dan eens een patroontegel, mozaïek of zelliges voor uw vloerrenovatie of andere projecten.

Vraag uw offerte aan

Wij leveren professionele tegelwerken met veel oog voor detail. Maak een afspraak om uw plannen te bespreken en krijg een gratis offerte. Heeft u nog bijkomende vragen? Neem dan telefonisch contact op met Ken 0496 840 320 of Dirk 0475 473 390. U kunt ook steeds het contactformulier invullen en we komen zo snel mogelijk bij u terug.