Zolderrenovaties in Stabroek

✔Vrijblijvende offertes

✔Huisbezoeken

✔Bereikbaar tot 19:00 van Ma t/m ZA

Wie nood heeft aan zolderrenovaties in Stabroek zit goed bij HSM Creations. Een zolder is een ruimte die vaak gebruikt wordt als opslagruimte. Wanneer u besluit renovaties uit te voeren van de zolder kan u op een vrij eenvoudige manier extra ruimte verkrijgen in uw woning zonder al te grote verbouwingen te doen.

Uw bezettingswerken laten uitvoeren door een ervaren stuker?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Een totale metamorfose met zolderrenovaties

De mogelijkheden voor zolderrenovaties zijn zeer ruim en wij voeren deze graag voor u uit. Zo kunt u bijvoorbeeld uw zolder ombouwen tot een extra badkamer. Ook badkamerrenovaties staan namelijk in ons gamma van renovatiewerken. Met zolderrenovaties kunt u evengoed extra ruimte creëren en deze kamer niet langer als onafgewerkte opbergruimte gebruiken. Hierbij kunnen wij door het uitvoeren van Gyprocwerken het plafond en de wanden afwerken om een mooie en afgewerkte ruimte te creëren. Het is ook mogelijk om isolatie te voorzien of openingen te maken voor verlichting, elektriciteitsdraden, ventilatie en meer. Daarvoor hebben wij heel wat ervaren vakmensen zoals stukadoors in de aanbieding. Zodra deze basis af is leggen we de nieuwe vloer. Hier heeft u een ruime keuze uit parket, vinylvloeren of tegels. HSM Creations werkt ook al uw tegelwerken af tot in de puntjes.

Bespreek uw ideeën met ons

Wij verzorgen uw zolderrenovaties en uw andere projecten in huis of buiten. Ziet u uw renovatieproject groots en wilt u naast de zolder meteen alle renovaties uitvoeren om uw woning af te werken tot een thuis? Vul het contactformulier in om uw ideeën te bespreken en ontvang een gratis offerte. U kunt ook al eens een kijkje nemen tussen onze realisaties om een beeld te krijgen van ons werk. Neem telefonisch contact op met Ken 0496 840 320 of Dirk 0475 473 390 of stuur een e-mail naar info@hsm-creations.be wanneer u nog bijkomende vragen heeft.